Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Πρωτάθλημα αντιπτέρισης όμορων σχολείων ανατ. Αλεξ/πολης

Πρωτάθλημα αντιπτέρισης όμορων σχολείων ανατ. Αλεξ/πολης οργανώνει το σχολείο μας σε συνεργασία με τους εκπ/κους Φ.Α των σχολείων της ανατ. πόλης και την ομάδα Φ.Α Ν. Έβρου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31/03/2017 στο κλειστό γυμναστήριο Μαΐστρου. Ώρα έναρξης αγώνων 10:00.
Καλή επιτυχία!

Εορτασμός 25ης Μαρτίου και παρέλαση για το σχολικό έτος 2016-17


Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές μας και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις!
Φωτογραφίες

Εσωτερικά πρωταθλήματα αντισφαίρισης και αντιπατέρισης

Κατά τον μήνα Φεβρουάριο με πρωτοβουλία  των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής πραγματοποιήθηκαν  στο σχολείο μας αγώνες  επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping-pong) και αντιπτέρισης (badminton). Συμμετείχαν περίπου 120 μαθητές και μαθήτριες  της  Δ΄,Ε΄και ΣΤ΄ τάξης. Οι αγώνες διεξάγονταν στη διάρκεια των διαλλειμάτων. Χρέη γραμματείας και διαιτητών ανέλαβαν οι ίδιοι οι μαθητές. Νικητές  στην επιτραπέζια αντισφαίριση ήταν ο Δερνεξής Βαγγέλης της Δ΄τάξης και η Κακαράκη Ναταλία της Ε΄τάξης. Οι νικητές στην αντιπτέριση ήταν ο Γκουτζιμίσης Μάριος της ΣΤ΄ τάξης  και η Τσατσάκη Κωνσταντίνα της  Ε΄ τάξης. Στους νικητές απονεμήθηκαν κύπελλα, προσφορά του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και τους οποίους ευχαριστούμε .

Επόμενοραντεβούστους αγώνες  αντιπτέρισης   στις 31 Μαρτίου 2017 στο προθερμαντήριο  της Μαϊστρου που συνδιοργανώνει το σχολείο μας με τα όμορα σχολεία  και την ομάδα Φυσικής Αγωγής  και στους αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο 11ο Δημοτικό Σχολείο στις 3 Απριλίου 2017.

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Χελιδονίσματα 2017

Πιστοί στην παράδοση και εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα, οι μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου ξεχύθηκαν στους δρόμους της γειτονιάς και τραγούδησαν "τα χελιδονίσματα", τα παραδοσιακά κάλαντα της άνοιξης. 
Τα παιδιά, με το τραγούδι τους επικαλούνται τα χελιδόνια να έρθουν και να φέρουν μαζί τους και την άνοιξη, σε κάθε σπιτικό, σε κάθε γειτονιά.
Πολύ τραγούδι πολύς χορός, πολύ κέφι!
Και του χρόνου!
Ευχαριστώ θερμά τους γονείς και τους συναδέρφους που συμμετείχαν για την πολύτιμη βοήθεια!

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Αφιέρωμα εκπαιδευτικής δράσης. Προβολή δράση στα ΜΜΕ.

Ειδικό αφιέρωμα έκανε στην ηλεκτρονική εφημερίδα της  η ALPHA BANK σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "ΝΟΜΟΣ - ΝΟΜΙΖΩ - ΝΟΜΙΣΜΑ" που πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας. Στο ένθετο Μαρτίου φιλοξενούνται φωτογραφίες από το Δ'2, όπως αυτές έχουν αναρτηθεί στο blog του σχολείου.
Επίσης πλήρες ρεπορτάζ προβλήθηκε και στα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών Αντ1, ΣΚΑΪ και Δέλτα TV.  

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Μάρτης

Και επειδή Μάρτης χωρίς Μάρτη δε γίνεται...... Το Τμήμα Υποδοχής του σχολείου μας φόρεσε το Μάρτη του και σας εύχεται καλό μήνα και όμορφη άνοιξη!

Αποκριάτικη παρέλαση

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ στα κορίτσια του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, καθώς κι όσων συμμετείχαν και βοήθησαν, στην εξαιρετική παρουσία του σχολείου στην αποκριάτικη παρέλαση του Δήμου Αλεξ/πολης.