Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Επίσκεψη της Β' τάξης στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος"

Την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2016 η Β' τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε τον αερολιμένα "Δημόκριτος".  Ξεναγήθηκαν στους χώρους του αεροδρομίου, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, παρακολούθησαν από κοντά την προσγείωση και την απογείωση τόσο ενός αεροσκάφους της πολεμικής αεροπορίας, όσο και την τακτική πτήση της AEGEAN.  
Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά  την διοίκηση και το προσωπικό του αερολιμένα, καθώς και το προσωπικό της AEGEAN, και φυσικά την   κ. Ζανέλη για την υπέροχη φιλοξενία!

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Η Γ' τάξη στο αεροδρόμιο "Δημόκριτος"

Την  Τετάρτη 19/10/2016 η Γ' τάξη του σχολείου μας επισκέφτηκε το αεροδρόμιο "Δημόκριτος". Ξεναγήθηκαν στους χώρους του αεροδρομίου, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του, είδαν πως επισκευάζεται ένα αεροπλάνο, παρακολούθησαν την προσγείωση ενός αεροπλάνου και είχαν την τύχη να επιβιβαστούν σ' αυτό!
Ευχαριστούμε πολύ την διοίκηση και το προσωπικό του αερολιμένα, καθώς και το προσωπικό της AEGEAN, αλλά κυρίως τη κ. Ζανέλη για την υπέροχη φιλοξενία!

Περίπατος Α' τάξης στη γειτονιά

Την Τετάρτη 12/10/2016 τα πρωτάκια μας  πραγματοποίησαν την πρωτη βολτούλα στην γειτονιά μας για να την γνωρίσουν.

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

3η πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 εκδηλώσεις - δραστηριότητες στα πλαίσια της 3ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού.
Ευχαριστούμε τους εκπ/κους φυσικής αγωγής του σχολείου για την τέλεια οργάνωση, τους υπόλοιπους εκπ/κους και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη συνεργασία. Ευχαριστούμε και τους μαθητές του σχολείου για την πειθαρχία και την υπακοή τους στις οδηγίες των εκπ/κών.

Επίσκεψη της Δ'τάξης στο Γηροκομείο Αλεξ/πολης

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας μέρας της Τρίτης ηλικίας οι μαθητές της Δ' τάξης του σχολείου μας δεν ξέχασαν τους ηλικιωμένους του Γηροκομείου της πόλης μας.
Μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφτηκαν το Γηροκομείο την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου σκορπώντας γέλια, τραγούδια, συγκίνηση, αισιοδοξία στους παππούδες και τις γιαγιάδες του ιδρύματος.
Η χαρά και η ικανοποίηση ήταν μεγάλη για όλους.
Παιδιά, τρόφιμοι, προσωπικό, έδωσαν την υπόσχεση του χρόνου να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί για να ξανά τιμήσουμε τους απόμαχους της ζωής, όπως τους αξίζει!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!! 

Τάι Κβο Ντο στο Σχολείο μας

Για μια ακόμη χρονιά επισκέφτηκε το Σχολείο μας η σχολή πολεμικών τεχνών του κ. Τραμουντάνη, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου. Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε από μαθητές του Σχολείου μας και όπως βλέπετε στις φωτογραφίες ήταν εντυπωσιακή!
Ευχαριστούμε τον κ. Τραμουντάνη! 

Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2016-17

Αν και καθυστερημένα, λόγω φόρτου εργασίας, επιτέλους καταφέραμε να ξεκινήσουμε ξανά την ενημέρωση του blog μας ξεκινώντας φυσικά με τον Αγιασμό και την υποδοχή της Α τάξης!
Φωτογραφίες