Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Για μια ακόμη φορά το σχολείο μας έλαμψε με την παρουσία του, τουλάχιστον στα μάτια τα δικά μου, στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Παιδιά όμορφα που πριν από μερικά χρόνια, μωράκια τότε, περνούσαν την πόρτα του σχολείου, σήμερα κρατούν τη ελληνική σημαία και παρελαύνουν  γεμάτα υπερηφάνεια. 
Μπράβο παιδιά! 

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η Α' τάξη στη γεοτονιά μας!

Την Παρασκευή 16/10/2015, τα πρωτάκια μας έκαναν την πρώτη τους εξόρμηση, για να γνωρίσουν τη γειτονιά γύρω από το σχολείο. 
Αφού περπάτησαν λοιπόν και κουράστηκαν πολύ, ήρθε κι ώρα για παιχνίδι!!!

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Μαθήματα κολύμβησης

Σήμερα 07/10/2015 πραγματοποιήθηκε, στο νέο Δημοτικό Κολυμβητήριο, το πρώτο μάθημα κολύμβησης για τους μαθητές του 12ου Δημοτικού Σχολείου. 
Συμμετείχαν 13 μαθητές από το Γ2 τμήμα του σχολείου μας.
Στα μαθήματα πραγματοποιούνται από δύο έμπειρες γυμνάστριες, υπό το άγρυπνο βλέμμα του δικού μας γυμναστή, του Γιώργου Μαργιόλα.
Η χαρά των μαθητών που συμμετείχαν δεν περιγράφεται!!!!

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

2η Πανελλήνια ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η 2η ημέρα σχολικού αθλητισμού. Η φετινή ημέρα είχε θέμα τους ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς αγώνες.
Οι δράσεις ήταν χωρισμένες σε τρεις κύκλους και γίνονταν ταυτόχρονα σε όλους τους χώρους του σχολείου.  
Προβολές ταινιών, κατασκευές, αφίσες, συνθήματα, τραγούδια και άλλα πολλά μέσα στις τάξεις...
Goal Ball, Μπότσια, στοχοβολή, Ταε κβο ντο, διελκυστίνδα και άλλα πολλά στην αυλή.
Για όλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους γυμναστές του σχολείου Ζαφειρούδη Αθανασία και Μαργιόλα Γιώργο, όλους τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους, και όλους τους μαθητές για την πειθαρχία και το ζήλο που έδειξαν σ' όλες τις δράσεις.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πολύ το κ. Τραμουντάνη Στράτο καθώς και τους αθλητές που τον συνόδευαν για την πολύ όμορφη επίδειξη - μύηση στο άθλημα του Ταε Κβο Ντο που μας προσέφεραν.

Επίσκεψη Γ' τάξης στο Β' ΚΑΠΗ Αλεξ/πολης

Την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, οι μαθητές της Γ τάξης του σχολείου μας επισκέφτηκαν το Β' ΚΑΠΗ Αλεξ/πολης. 
Εκεί τα παιδιά γέμισαν το χώρο του ΚΑΠΗ με γέλια, φωνές και τραγούδια. 
Αλλά και οι ηλικιωμένοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια. Τραγούδησαν κι αυτοί στα παιδιά για να τα ευχαριστήσουν που δεν τους ξεχνούν.
Άντε και του χρόνου!