Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επίσκεψη στην Παναγιά την Κοσμοσώτειρα

Την Πέμπτη 29 Μαίου 2014, ημέρα ιστορικής μνήμης για όλους τους Έλληνες, οι μαθητές και οι δάσκαλοι των Δ΄και Ε΄ τάξεων, επισκεφτήκαμε την "Παναγιά την Κοσμοσώτειρα" στις Φέρες του Έβρου.
Εκεί με προσοχή και σεβασμό στο χώρο τα παιδιά ενημερώθηκαν για τα ιστορικά και τα αρχιτεκτονικά στοιχεία που αφορούν τον ναό από ψεναγό του κέντρου και περιηγήθηκαν στον χώρο.
Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία!
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε σχετικές φωτογραφίες 

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Παρέλαση 14ης Μαΐου 2014

 Με πολύ διάθεση και καμάρι παρέλασαν τα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου στις 14 Μαίου, ημέρα απελευθέρωσης της πόλης μας από το βουλγαρικό ζυγό.
Μπράβο σ' όλα τα παιδιά, αλλά ιδιαίτερα στα παιδιά του Ε'2 που κατά την αντικειμενική μου γνώμη, ήταν τα καλύτερα!

Έκθεση βιβλίου - Βράβευση μαθητών

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, με την ολοκλήρωση της ετήσιας έκθεσης βιβλίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχοείου, φιλοξένησε τον κ. Σιδέρη, συγγραφέα παιδικής λογοτεχνίας. 
Ο κ. Σιδέρης παρουσίασε το καινούριο του βιβλίο με τίτλο "Παναγία Κοσμοσώτειρα" και έδωσε συμβουλές στους παρεβρισκόμενους μαθητές για τη συγγραφή των δικών τους βιβλίων.
Στη συνέχεια βράβευσε τα συγγραφικά έργα των παιδιών, ανάμεσα στα οποία ήταν και οι μαθήτριες του τμήματος μας, Ελευθερίου Βίκυ και Μαργαρίτη Μυρσίνη.